"Τα πυρά επικεντρώνονται σε έναν στόχο/Η επίθεση δεν με βρίσκει σύμφωνο"

Close
"Τα πυρά επικεντρώνονται σε έναν στόχο/Η επίθεση δεν με βρίσκει σύμφωνο"

Ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μάριος Μακρόνησος γράφει για την επόμενη μέρα στην ΕΝΠ μετά την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα.

Ψάχνεις δυνατό cash out, ανταγωνιστικές προσφορές ή μήπως την πιο εξελιγμένη ιστοσελίδα; Παίξε στην Parimatch!

“Η Ένωση με την ήδη υποβαθμισμένη για τους πολλούς ποδοσφαιρική ομάδα, έχει ανάγκη όσο ποτέ την έγνοια μας, το ενδιαφέρον μας, την πίστη μας, με την προσδοκία μιας καλύτερης επόμενης μέρας ενός πελώριου Σωματείου!” υπογραμμίζει ανάμεσα σε άλλα.

Πιο αναλυτικά...

"Μετά και τη χθεσινή μας αποτυχία πλέον οι πιθανότητες παραμονής θεωρούνται ανύπαρκτες, ακόμη και γι' αυτούς που η δουλειά τους είναι η διαχείριση κι η εκτίμηση κινδύνων, γι' αυτούς που πάντα βλέπουν μισογεμάτο το ποτήρι, γι' αυτούς που πιστεύουν ότι μετά τον Γολγοθά έρχεται πάντοτε η Ανάσταση. 

Επειδή τα πυρά των περισσότερων, από τους λίγους Παραλιμνίτες που απέμειναν να ασχολούνται με την ποδοσφαιρική Ένωση, επικεντρώνονται σε έναν και μόνον στόχον, που ενδεχομένως να είναι αυτός που πήρε την συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων, προσωπικά αυτή του είδους η "επίθεση" ΔΕΝ με βρίσκει σύμφωνο. 

Δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί αν και πολλές οι μεμψιμοιρίες, δεν ακούσαμε για κάποια παραίτηση, δεν είδαμε οποιουδήποτε είδους αντίδραση συμπεριλαμβανομένου κάποιου αιτήματος σύγκλησης έκτακτης συνέλευσης κι εκτός μερικών εξαιρέσεων τα ΜΚΔ παρέμειναν σιωπηλά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Τα λάθη έγιναν, οι συνέπειες δεδομένες κι η επόμενη μέρα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η Ένωση της Πρώτης Κατηγορίας των τριών σημαντικότερων ομαδικών αθλημάτων, η Ένωση του Τελικού της Πετοσφαίρισης, η Ένωση της Τρίτης θέσης της Καλαθοσφαίρισης αλλά κι η Ένωση με την ήδη υποβαθμισμένη για τους πολλούς ποδοσφαιρική ομάδα, έχει ανάγκη όσο ποτέ την έγνοια μας, το ενδιαφέρον μας, την πίστη μας, με την προσδοκία μιας καλύτερης επόμενης μέρας ενός πελώριου Σωματείου!

Του Σωματείου του Παραλιμνίου και των προγόνων μας, της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου!!!"