Ττίκης: "Οραματίζομαι το οικοδόμημα της ΕΝΠ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο"

Close
Ττίκης: "Οραματίζομαι το οικοδόμημα της ΕΝΠ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο"

Προεδρικά συγχαρητήρια προς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΕΝΠ. 

Η Parimatch δίνει δωρεάν στοίχημα αξίας €10! Χρησιμοποίησε τον κωδικό PARIMATCH10 στην εγγραφή σου!

Ο Κυριάκος Ττίκης επαινεί τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την άμεση επάνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Αναλυτικά...

Εκ μέρους όλων των μελών Δ.Σ αλλά και του ιδίου προσωπικά θα θέλαμε να συγχαρούμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα για την επίτευξη του στόχου που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι που δεν ήταν άλλος από την επάνοδο της ιστορικής ομάδας μας στην Ά Κατηγορία.  

Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να συγχαρώ το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προσωπικό που απαρτίζει το Ποδοσφαιρικό Τμήμα για την αφοσίωση και προσήλωση που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια στον στόχο της ανόδου που θέσαμε όλοι μαζί εξ αρχής.

Ένα μεγάλο μπράβο επίσης προς τους ανθρώπους που εργάζονται και απαρτίζουν τις Ακαδημίες μας για την άκρως πετυχημένη χρονιά.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλες τις εταιρείες για την συνεργασία που είχαμε αλλά και την οικονομική στήριξη αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικά για όλους.

Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφερθώ στους άμεσους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο που θυσίασαν αρκετές ώρες από την προσωπική τους ζωή αλλά και τις εργασίες τους έτσι ώστε να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά για την καθολική τους στήριξη σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχουν τεθεί τα θεμέλια για μία ακόμη πιο εποικοδομητική συνεργασία με μοναδικό στόχο το καλύτερο όσο αφορά την ομάδα του τόπου μας.

Τέλος, θεωρώ το ευχαριστώ ίσως να μην αντικατοπτρίζει το τι νιώθω προς τον απλό κόσμο της ομάδας μας αλλά και τον ΣΥ.ΦΙ ΕΝΠ - ΘΥΡΑ 26 για την συνεχή τους στήριξη προς την ομάδα μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Υπήρξαν στιγμές που οι πράξεις του κόσμου της ομάδας μας ήσαν συγκλονιστικές.

Ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που έβλεπα κάθε βδομάδα στις κερκίδες κάθε σταδίου που αγωνιζόμασταν αποτελούσαν το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα έτσι ώστε να οραματίζομαι το οικοδόμημα της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της ετήσιας ενημερωτικής ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ όπου θα αναλυθεί το έργο του παρών Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και η επόμενη μέρα του Σωματείου μας.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Τίκκης
Πρόεδρος Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ