"Αν έχεις αποδείξεις.../Έκλαψες για Πετράκη, μα όταν έκλεψε η ομάδα σου τον Ανδρονίκου... "

Close
"Αν έχεις αποδείξεις.../Έκλαψες για Πετράκη, μα όταν έκλεψε η ομάδα σου τον Ανδρονίκου... "

Ανάρτηση-απάντηση προς τον Χριστόφορο Τορναρίτη εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΕΝΠ. Οι "βυσσινί" ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Ολυμπιακό, καλούν τον ηγέτη του "Τακτακαλά" αν έχει αποδείξεις να τις δημοσιεύσει. 

***Για νομικούς λόγους αφαιρέθηκαν κάποιες αναφορές.

Αναλυτικά...

Απ´ον ανατρέπεται, ο κόσμος εν δικός του.... Κρίστοφερ

Φιλοσοφείς φιλοσοφείς μα ξέχασες πως η ζωή κάνει κύκλους... δανεικά τα δίνει και έρχεται η ώρα που τα χρωστούμενα επιστρέφονται... Έκλαψες που σου κλέψαν τον Πετράκη, μα όταν έκλεψε η ομάδα σου τον Ανδρονίκου από εμάς δεν είχες πρόβλημα κανένα. Όταν έπαιρνες τα σφυριγματάκια σου έκανες πλακίτσα στην τηλεόραση. Τα βιντεάκια κάθε εβδομάδα παίρνουν φωτιά για να κάνεις το κομμάτι σου.

Εμείς συνήγοροι της ΚΟΠ δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε. Για τα κάθε λογής συνωμοσιακά που μας έχεις πρήξει τα συκώτια σήμερα, αν έχεις αποδείξεις, απλά δημοσιοποίησε τις για να τελειώνουμε. Να ξεβρωμίσει ο τόπος. 

Μα να θυμάσαι πως οι τελευταίοι που εναντιώθηκαν σε τούτους... ο ένας έπιασε "πρωτάθλημα" και ο άλλος αγνοείται.... εσύ ποιος θα ήθελες να είσαι; Εμάς κάτι *** μας κυνηγάν από το 2016, τους *** τους έχουμε ολόχρονα στα "τζάκια" μας και οι *** μας έκατσαν στο στομάχι σαν το πασχαλιάτικο κοκορετσάκι. Γιατί τ´ αντερα μας ξέρουν τι τραβάμε τόσα χρόνια με δαύτους. Ξεχάσαμε και τους *** που δεν επιπλέουν με τίποτα... εκεί να δεις τι γίνεται...

Σιχαθήκαμε τόσο που σταματήσαμε να βγάζουνε και ανακοινώσεις. Ε λοιπόν κόντρα στα στανταράκια σας εμείς θα υπάρχουμε. Δεν φεύγουμε από δίπλα της. 

Γεννηθήκαμε Ενωσίτες.... δεν γίναμε. Οι οπαδοί μας δεν φτιάχτηκαν από επιτυχίες. Μεταλαμβάνουν γενιά με γενιά, από πατέρα σε παιδί και από παππού σε εγγόνι με την υπόσχεση για πίστη και αφοσίωση.

Ενωσίτες μην μασάτε.

Η ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ είναι το πιο περήφανο κατόρθωμα μας. Είναι ΙΔΕΑ ανεξίτηλη μέσα στα χρόνια.

"Χρόνια σκλαβκιάς ατέλειωτα... τον πάτσον και τον κλώτσο τους. Τζιαι εμείς τζιαμέ.... ελιές τζιαι τερατσιές πανω στον ρότσο τους."
ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 26