Ερμής/Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν

Close
Ερμής/Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν

O Ερμής ανακοίνωσε τις τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την φετινή χρονιά...

Η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση :

Η Διοίκηση της Ομάδας μας ανακοινώνει τις τιμές των Εισιτηρίων Διάρκειας για την Αγωνιστική Περίοδο 2020/2021:

Κανονικό (Fan Club) 50 ευρω!!

VIP BOXES 100 ευρω!!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας μας αναλογιζομενοι την δύσκολή αυτή περίοδο (λόγο της κρίσης του Κορωνοιου )αποφάσισαν να βάλουν τις παραπάνω χαμηλός τιμές για την προσέλκυσή των φιλάθλων μας με άμεσο στόχο την μαζική τους προσέλευση στους εντός έδρας αγώνες μας,διότι το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι άθλημα και χαρά για όλους!!

Επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας μας ( ο οποίος με τις πράξεις του κατά άκαιρους διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο) αποφάσισε όπως δοθούν Δωρεάν Εισιτήρια Διαρκείας (Κανονικα-Fan Club) σε άνεργους Φιλους και Φιλες της Ομάδας μας .

Η παράδοση των Εισιτηριων αυτών Διαρκείας θα γίνεται στους κατόχους αυτούς

μετά απο προσκόμισή από αυτούς της Καρτας Ανεργίας τους στα γραφεια μας. Επίσης με αγορά αίνος εισιτηρίου διάρκειας VIP-BOXES θα δίδεται δωρεάν ένα συλλεκτικό T -SHIRT της ομάδας μας!!


Για προεγγραφες για τα εισιτήρια Διαρκειας μπορούν οι Φιλαθλοι μας να απευθυνθουν στα τηλ.24664489 και 97719566 και να ελθουν απο τα γραφεια μας ( καθημερινες 08.30-16.30) ( Λ.Μακαριου 57Α-1ος οροφος-Λαρνακα)

ΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!! ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ!!

#ermisfc #seasontickets #post #cyprus