"Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΡΟΕΔΡΟ Λουκά Φανιερο, είναι κύριος με Κ κεφαλαίο"

Close
"Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΡΟΕΔΡΟ Λουκά Φανιερο, είναι κύριος με Κ κεφαλαίο"

Με ανάρτηση στα social media ο Βασίλης Βαλλιάνος αναφέρεται στο "διαζύγιο" με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

"Μια όμορφη συνεργασία, με απο κοινού απόφαση λήγει. Δεν υπάρχει αντίο στην οικογένεια του Ερμή αλλά "εις το επανειδήν".

Κάθε αποχωρισμός κρύβει ένα συναίσθημα, αυτή τη φορά η λύση έγινε για το καλό και για των δύο πλευρών . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας Λουκά Φανιερο που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο και από τους πιο ευθύς, έξυπνούς, δίκαιους και με κατανόηση ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την μεγάλη οικογένεια του Ερμή που είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα.

Τους 2 προπονητές μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ τον κύριο Νίκο Ανδρόνικου με το team του και τον κύριο Μαρίνο Σατσιά και το team του και είμαι σίγουρος ότι οι επαγγελματικοί μας δρόμοι θα ξανασυναντηθούν. Δεν μπορώ να παραλείψω , να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές που ήταν για μένα οι πρώτοι άνθρωποι καθημερινά που έβλεπα όταν έφτανα στο προπονητικό και οι τελευταίοι όταν έφευγα. Σχέσεις οι οποίες θα κρατήσουν στο χρόνο. Όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την οικογένεια του Ερμή οι οποίοι μου φέρθηκαν με σεβασμό καθ'όλη την διάρκεια της συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους πολλές επιτυχίες και ο Ερμής να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει και πολύ ψηλότερα".