"Θεωρώ ότι η συνέπεια που έδειξε η Ομόνοια θα συνεχιστεί και απόψε" (Ν.Ανδρονίκου στο DIGITAL)

Close
"Θεωρώ ότι η συνέπεια που έδειξε η Ομόνοια θα συνεχιστεί και απόψε" (Ν.Ανδρονίκου στο DIGITAL)

Ο Νίκος Ανδρονίκου ήταν καλεσμένος στο αθλητικό δελτίο του καναλιού μας, DIGITAL, το βράδυ της Πέμπτης. Ο προπονητής του Ερμή μίλησε με τον Ανδρέα Βεντούρη για το ματς της Ομόνοιας με την PSV αλλά και για την ψεσινή νίκη της ομάδας του... 

"Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας παρά τις απουσίες της Ολλανδικής ομάδας. Όμως θεωρώ ότι η συνέπεια που έδειξε μέχρι στιγμής η Ομόνοια στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, θα συνεχιστεί και απόψε".

"Οι Ολλανδικές ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν έχουν σκοπιμότητα, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτες στο αμυντικό κομμάτι. Κάτι που εκτιμώ ότι θα εκμεταλλευτεί η Ομόνοια. Από την άλλη θα πρέπει να προσέξει το αμυντικό της τρανζίσιον γιατί η PSV έχει ταχύτητα. Σίγουρα τα αποτελέσματα που έχει φέρνουν αυτοπεποίθηση στην Ομόνοια και αυτό φάνηκε με τον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε σαν ίσος προς ίσον μια ομάδα με πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό".

"Σίγουρα οι απουσίες μετρούν. Και στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου υπάρχουν παίκτες-βαρόμετρο".

"Ήταν σημαντική νίκη η ψεσινή για εμάς, πόσο μάλλον όταν παίζεις με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Και η νίκη με την Καρμιώτισσα και με τον Εθνικό ήταν πολύ σημαντικές. Το πιο σημαντικό είναι η ομοιογένεια που πολύ γρήγορα καταφέραμε να φέρουμε στην ομάδα. Σε πολύ σύντομο διάστημα καταφέραμε να πάρουμε αποτελέσματα".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

tyktyk