Ενημέρωση για φιλικό με Δόξα

Close
Ενημέρωση για φιλικό με Δόξα

Ο Εθνικός Άχνας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς...

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς στις 19:00 στο γήπεδο μας. Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά 500 θεατές οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην Δυτική κερκίδα.

Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο με προπώληση αφού την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν ταμεία. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει αύριο Τετάρτη στα γραφεία του Σωματείου. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 24720440 δίνοντας τον αριθμό κάρτας φιλάθλου.

Οι οπαδοί και των 2 ομάδων θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους την ημέρα του αγώνα στα γραφεία της ομάδας. Επίσης, στα γραφεία μας εκδίδονται και ανανεώνονται Κάρτες φιλάθλου.

Δημοσιογράφοι οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν την φιλική αναμέτρηση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακαλούμε τους φίλους των δυο ομάδων όπως τηρούν τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και τις αποστάσεις κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επιτηρητών ασφαλείας.