Εθνικός για Πάμπο Γεωργιάδη/"Υπήρξε μια εμβληματική μορφή"

Εθνικός για Πάμπο Γεωργιάδη/"Υπήρξε μια εμβληματική μορφή"

Με ανάρτηση του ο Εθνικός Άχνας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην προέδρου του Απόλλωνα, Πάμπου Γεωργιάδη.

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ομάδας μας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παμπου Γεωργιάδη, πρώην προέδρου του Απόλλωνα Λεμεσού ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και πάθος το κυπριακό ποδόσφαιρο και υπήρξε στενός φίλος του Σωματείου μας.

Ο Πάμπος Γεωργιάδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή για την ομάδα του και συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη και πρόοδο του αθλήματος. Η προσφορά του θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμη η οικογένεια του Εθνικού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."