ΧΡΙΣΤΟΦΗ: "Δεν θα είναι εύκολο αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα"

Close
ΧΡΙΣΤΟΦΗ: "Δεν θα είναι εύκολο αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα"

Στο Sports 1 και τον Χρίστο Παπακώστα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Χριστόφορος Χριστοφή.

Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του στην εκπομπή “12 και ΓΚΟΛ”. 

Για τους ξένους συμπαίκτες του στον Εθνικό: “Για ένα ξένο είναι πολύ πιο δύσκολο να είναι μακριά από την οικογένεια του. Εμείς έχουμε τα σπίτια και τις οικογένειες μας εδώ. Εγώ πριν παρθούν τα μέτρα, οι ξένοι συμπαίκτες μου περνούσαν πολύ πιο δύσκολο. Κάποιοι θα ήθελαν να πάνε στα σπίτια τους. Νομίζω είναι όμως πολύ δύσκολο” 

Πως περνά ο ίδιος… “Είναι δύσκολο για τους παίκτες, θα θέλουμε προετοιμασία αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε από το σπίτι. Καμία σχέση η ατομική και η κανονική προπόνηση. Δεν θα είναι εύκολο αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Άλλο να παίζεις κάθε μία βδομάδα και άλλο κάθε τρεις μέρες” 

Για τις πληρωμές στον Εθνικό: “Ο Πρόεδρος μας προσπαθεί. Είναι άριστη η οικονομική μας κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι σαν παίκτες να συζητήσουμε για το τι θα γίνει”

“Ο Πρόεδρος είναι πολύ κοντά σε όλους μας. Ειδικά με τους ξένους σίγουρα πρέπει να δώσει προτεραιότητα. Ο κύριος Κίκης, ο Τεχνικός Διευθυντής και η κυρία Χριστίνα είναι δίπλα μας σε ότι τους χρειαστούμε”