Μεγάλη ανυπομονησία στον Εθνικό για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια...
Στο Δασάκι θα επιχειρήσουν για βαθμολογικό όφελος απέναντι στους "πράσινους", με τους ποδοσφαιριστές-τεχνική ηγεσία-Διοίκηση να αφήνουν πίσω την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.
Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν υγιείς και υπάρχει μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο, νίκες και γενικά ότι συναισθήματα προσφέρει το άθλημα. Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του Γιάννου Δημοσθένους στην Digital TV.
"Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία όχι μόνο για νίκη αλλά για προπόνηση, για αγώνες. Περάσαμε πολλά, αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλο διάστημα αποχής" ήταν η σχετική τοποθέτηση στον Πάνο Λάρκο.
Στο ίδιο μήκος... και η ανάρτηση του Δημήτρη Κυπριανού ο οποίος "διψά" για ποδόσφαιρο και στέλνει μήνυμα επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.
"We are back" - "Εχουμε επιστρέψει" το μήνυμα του ενόψει Ομόνοιας.
