Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εθνικού Άχνας πέτυχε ο Ριστέφσκι. Ο Σκοπιανός αμυντικός άνοιξε το δρόμο της νίκης κόντρα στη Δόξα (2-0) και το πανηγύρισε… με την ψυχή του.
Πρώτο γιατί βοήθησε την ομάδα του να πετύχει μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της και δεύτερο γιατί σκόραρε μετά από τρία χρόνια.
Στην πρώτη του παρουσία στην Κύπρο και με την φανέλα της ΑΕΛ την χρονιά 2021/22 μπορεί να μέτρησε 26 συμμετοχές αλλά δεν σκόραρε. Την χρονιά 2022/23 ήταν στην Πιούνικ Αρμενίας καταγράφοντας 12 συμμετοχές χωρίς επίσης να σκοράρει.
Φέτος με την προσφυγική ομάδα κατέγραψε μέχρι σήμερα 16 συμμετοχές σκοράροντας και το πρώτο του γκολ. Τελευταία φορά που είδε δίκτυα ήταν την χρονιά 2020/21 όταν αγωνιζόταν στην Ουιπέστ Ουγγαρίας.
