Ανακοίνωση για Dzyuba/"Θα ήταν τιμή για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αν έρθει στην ομάδα μας!"

Ανακοίνωση για  Dzyuba/"Θα ήταν τιμή για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αν έρθει στην ομάδα μας!"

Θέμα με Γιάννη Βιολάρη στην Καρμιώτισσα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καρμιώτισσα τονίζει ότι δεν αναγνωρίζει πλέον τον μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ της ομάδας, με αφορμή δήλωση που έκανε σε ΜΜΕ της Ρωσίας για τον Artem Dzyuba (σ.σ εξέφρασε άγνοια για το ποιος είναι ο παίκτης).

"Το όνομα του ποδοσφαιριστή Artem Dziuba είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θα ήταν τιμή για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αν έρθει στην ομάδα μας!" υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, κάτι που επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 34χρονο άσο.

enter " "

  • ΕΔΩ τι γράψαμε χθες για τον Ρώσο στράικερ και ΕΔΩ σημερινό θέμα 

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας

🟠 Η διοίκηση της Karmiotissa FC θα ήθελε να διευκρινίσει τη σχετική δήλωση που έκανε χθες, 29 Νοεμβρίου 2022, σε ερώτηση δημοσιογράφου από τη Ρωσία για τον ποδοσφαιριστή Artem Dzyuba. Την σχετική ερώτηση την απάντησε άτομο που ΔΕΝ έχει σχέση με τον τον οργανισμό μας, ουδέποτε είχε και ΠΟΤΕ δεν θα μπει στην ομάδα μας!

Ο Γενικός Διευθυντής Αντώνης Αντωνίου και ο πρόεδρος της Karmiotissa FC, Dimitri Punin δεν αναγνωρίζουν τον Γιάννη Βιολάρη.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή Artem Dziuba είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και θα ήταν τιμή για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αν έρθει στην ομάδα μας!

Με εκτίμηση, Karmiotissa FC