Δηλώσεις Στιβ και Ποντικού

Close
Δηλώσεις Στιβ και Ποντικού

Διαβάστε όσα είπαν Στιβ Κωνσταντινίδης και Γιαννάκης Ποντικός μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με την Καρμιώτισσα και την νίκη των γηπεδούχων με 2-1.

ΣΤΙΒ: “Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ήμασταν καλοί σε ορισμένες στιγμές του αγώνα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωρούμε. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς όχι με την εμφάνιση. Δεν “σκοτώσαμε” το παιχνίδι. Ο Βα είναι εντάξει, ήταν λίγο κουρασμένος”

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: “Οι ελπίδες της παραμονής είναι ελάχιστες. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να πάρουμε ένα παιχνίδι και να αλλάξουμε την διάθεση των παικτών. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά. Η Πάφος είναι πολύ καλή στα στημένα. Ήταν ένα δύσκολο κομμάτι το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ψηλή ομάδα. Δεχτήκαμε ένα εύκολο δεύτερο γκολ. Ο Μπαράνοφ αγωνίστηκε εξ ανάγκης. Έγινε η προσπάθεια και μειώσαμε στο σκορ. Διεκδικήσαμε τις ελπίδες μας αλλά δυστυχώς χάσαμε δίκαια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε σωστοί στο γήπεδο” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

fdfdfer