ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ/ Σωτήρης Ζαντής... για Κολωνία!

Close
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ/ Σωτήρης Ζαντής... για Κολωνία!

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει για τον νεαρό Σωτήρη Ζαντή.

Πρόκειται για τον επιθετικό που έγινε ευρέως γνωστός πέρσι λόγω της αντικανονικής χρησιμοποίησης του από την Πάφο, στον αγώνα με την ΑΕΚ και στον οποίο η Παφιακή ομάδα έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Ο Σωτήρης αποχώρησε από την Πάφο το Καλοκαίρι, υπέγραψε στην Καρμιώτισσα και πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία!

Η Κολωνία είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ για την ομάδα Κ19 της (συμμετέχει στην Μπουτεσλίγκα) και μέσα απ' το σκάουτινγκ που έχει κάνει, κατέληξε ότι ο 18χρονος άσος πληροί τα κριτήριά που έχει θέσει.

Μάλιστα ήδη έχει ήδη στείλει στην Καρμιώτισσα το έγγραφο με το οποίο ενημερώνει για το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν όλα κυλήσουν ομαλά, εντός των ημερών αναμένεται να μεταβεί στην Γερμανία.

Εκεί θα περάσει από μερικές προπονήσεις και αν δείξει στους Γερμανούς αυτά που είδαν στο scouting report, τότε θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

**Με την ομάδα Κ19 της Καρμιώτισσας, ο Ζαντής έχει μέχρι στιγμής 9 γκολ σε 10 αγώνες και είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου