Ποιος είναι ο Δημητρίου που αποθέωσε ο Ποντικός

Ποιος είναι ο Δημητρίου που αποθέωσε ο Ποντικός

Στις χθεσινές τοποθετήσεις του Γιαννάκη Ποντικού μετά το βαρύ 6-1 από τη Δόξα στάθηκε στο μοναδικό θετικό της αναμέτρησης το οποίο δεν ήταν άλλο από την παρουσία του Αντρέα Δημητρίου.

Ποιος είναι ο Αντρέας Δημητρίου και τι έκανε μέχρι σήμερα; Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι μόλις χθες. Έπαιξε στην μεσαία γραμμή και κατέγραψε 62 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη του συμμετοχή με την φανέλα της Καρμιώτισσας. Κατέγραψε μία ακόμη συμμετοχή στο κύπελλο με την Νέα Σαλαμίνα στο ισόπαλο 1-1 όταν είχε μπει αλλαγή στο φινάλε και πρόλαβε να παίξει ένα εξάλεπτο. Προπονείται με την πρώτη ομάδα της Καρμιώτισσας πολύ λίγες μέρες, περίπου 15 και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Με τη Δόξα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ωραίο κράτημα μπάλας, μεγάλος διασκελισμός, καλές μεταβιβάσεις και παίκτης με τσαμπουκά που δείχνει να έχει προοπτική για το μέλλον.

Ο Δημητρίου είναι από τους παίκτες που η Καρμιώτισσα μπορεί να δώσει ευκαιρίες στα εναπομείναντα παιχνίδια και να κερδίσουν μέσα από τη δική του παρουσία. 

Πέρσι ήταν στην ΑΕΖ όπου κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή και αυτή ως αλλαγή. Ο Ποντικός τον πιστεύει πολύ και αναμένεται να πάρει πολλές ακόμη ευκαιρίες.