ΚΥΠΡΟΣ/Οι τελευταίες μεταγραφές

Close
ΚΥΠΡΟΣ/Οι τελευταίες μεταγραφές

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και οι ομάδες όλων των κατηγοριών, κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις...

Δείτε τις τελευταίες κινήσεις των ομάδων μας μέχρι τα μεσάνυχτα...

*Ο Άρης Λεμεσού ενέγραψε στο δυναμικό του τον Χρίστο Ζαμπά.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία του Γιβραλτάρ για λογαριασμό του Αχυρώνα Λιοπετρίου το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του CHAURURA TAMUPIWA DIMAIRO.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ισπανίας για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Aleksandar JOVANOVIC.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Αλβανίας για λογαριασμό του Ερμή το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Lancinet SIDIBE.

*Η ΑΕΚ Λάρνακας ενέγραψε στο δυναμικό της τον HECTOR MARTINEZ TORRES.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία του Μεξικού  για λογαριασμό της Αγίας Νάπας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του  ALAM FERNANDO GALINDO GAJON (21/05/2001).

*Ζητήθηκε από την ΕΠΟ για λογαριασμό του Ονήσιλου Σωτήρας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΔΗ.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας για λογαριασμό της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του FRANCISCO JOSE DOS SANTOS BELO MOTA.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας για λογαριασμό του Αχυρώνα Λιοπετρίου το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του EVANDRO PINTO GOMES.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού  για λογαριασμό του ΘΟΪ Λακατάμιας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του MOHAMED DIABAGATE.

* Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία των ΗΠΑ  για λογαριασμό του ΑΣΙΛ Λύσης το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του BANGURA ABDALLAH UMMAR.

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας για λογαριασμό της Ξυλοτύμπου το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Andre DE OLIVEIRA SILVA FARINHA.

*Η Ολυμπιάδα Λυμπιών ενέγραψε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΑΝΤΡΕΑΣ
PIERAZZI, JEAN BAPTISTE
ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΜΑΡΙΟΣ
PARDO GOAS, URKO RAFAEL
ΠΙΤΤΑΡΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΠΑΥΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΕΡΓΙΟΣ