(ΙΒΑΝ για ματς με Λυών) "Μια απίστευτη ατμόσφαιρα για 120 λεπτά"

Close
(ΙΒΑΝ για ματς με Λυών) "Μια απίστευτη ατμόσφαιρα για 120 λεπτά"

Καλεσμένος στο Super Monday το βράδυ της Δευτέρας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με αφορμή την επέτειο την ιστορικής πρόκρισης στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τοποθετήσεις του...

"Σίγουρα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μας, για όλους μας".

"Σε όλες μας τυγχαίνει να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μπορεί να μας παρασύρουν σε πολλά. Εγώ ήμουν τυχερός τότε γιατί είχα να διαχειριστώ μια ομάδα που ήθελε να πετύχει κάτι διαφορετικό. Ένα γκρουπ παικτών που δούλεψε πολύ σκληρά σε όλη τη σεζόν και είχε απίστευτη αυτοπεποίθηση. Κινητήριος μοχλός ήταν ο εγωισμός τους, που τον έβγαζαν στο γήπεδο. Ήταν απίστευτο, αυτοί οδήγησαν όλους μας στην απίστευτη επιτυχία".

"'Οταν περάσαμε από το γκρουπ δεν ξέραμε τι μας περιμένει στους 16. Φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία που δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Πηγαίνοντας στην προπόνηση την παραμονή του αγώνα είδαμε ένα ποτάμι κόσμο να πηγαίνει στην προπόνηση. Είχαμε 2500 στην προπόνηση και 5000 στο παιχνίδι αλλά δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν κάτι σαν να χρωστούμασε σε όλους στον επαναληπτικό... Δεν ήταν δύσκολο για ένα προπονητή να παρακινήσει τους παίκτες του. Καταλάβε ότι χρωστάμε κάτι και στον εαυτό μας και στους φίλους της ομάδας".

"Πολύ δύσκολο να απαντήσω ποιος παίκτης ξεχώρισε εκείνο το βράδυ. Αν ρωτούσατε και σήμερα ίσως να έλεγαν οι περισσότεροι το Διονύση γιατί έπιασε τα πέναλτι και όταν χρειαζόταν ήταν εκεί. Αλλά εκείνο το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω...".

"Μπορεί να είμαι γραφικός αλλά όπως ήταν η ατμόσφαιρα στα 120 λεπτά ήταν κάτι απίστευτο. Παίξαμε πολλά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Κάποιες φορές ένα παιχνίδι σημαδεύει μια ολόκληρη γενιά, μας σημάδεψε όλους όσους ήμασταν στο γήπεδο".

"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να κάνεις αυτό τον κόσμο ευτυχισμένο".

"Όσους παίκτες ρώτησα για τα πέναλτι ήθελαν να χτυπήσουν!"

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL