"Είχα ένστικτο και όνειρο να δουλέψω στην Αγγλία, σιχαίνομαι τον καιρό"

Close
"Είχα ένστικτο και όνειρο να δουλέψω στην Αγγλία, σιχαίνομαι τον καιρό"

«Είχα ένστικτο ότι θα δούλευα στην Αγγλία» είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που εξήγησε γιατί υπέγραψε και πήρε την απόφαση να δουλέψει στην Μάντσεστερ Σίτι, όπου... έχει όλα όσα θέλει για να οδηγεί τους «πολίτες» σε τίτλους.

Έπειτα από 21 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ο Καταλανός προπονητής των «πολιτών» βρήκε χρόνο να παραχωρήσει μια πανέμορφη συνέντευξη στον Ρίο Φέρντιναντ και ανοίχτηκε πολύ για τον τρόπο που σκέφτεται πλέον στο Μάντσεστερ και όλα όσα αισθάνεται δουλεύοντας στην Σίτι.

«Είμαι χαρούμενος, δεν ήμουν πέρυσι που χάσαμε το πρωτάθλημα αλλά είμαι καλά. Έχω φίλους που με προστατεύουν, οι οπαδοί με αγαπούν, οι παίκτες μου παίζουν για εμένα, έχω όλα όσα θέλω στις εγκαταστάσεις για να δουλέψω. Αγαπώ τους παίκτες με τους οποίους δουλεύω» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σιχαίνομαι τον Νοέμβρη, τον Δεκέμβρη, τον Γενάρη και τον Φλεβάρη γιατί έχει κακό καιρό και γι' αυτό υπέγραψα και το νέο συμβόλαιο. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλά στην Βαρκελώνη ή το Μόναχο, αλλά είχα το ένστικτο και το όνειρο ότι θα ερχόμουν εδώ.

Να έρθω στην χώρα του Σέικσπιρ, των Beattles, των Oasis, των κινηματογράφων και του θεάτρου. Είναι ιδιαίτερη χώρα, δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο».

gazzetta.gr