Αρχίζει δουλειά... δίχως μεταγραφές

Αρχίζει δουλειά... δίχως μεταγραφές

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έφτασε στο προπονητικό κέντρο για την έναρξη της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ομάδα μπαίνει σιγά - σιγά σε ρυθμούς δουλειάς για τη νέα σεζόν, δίχως να υπάρχουν... νέα πρόσωπα. 

Όχι απλά απουσιάζουν οι μεταγραφές, αλλά δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που να βρίσκεται κοντά στην ομάδα αυτή τη στιγμή και ν' αποτελεί ενίσχυση για το ρόστερ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Ο Τεν Χαγκ πιάνει δουλειά από σήμερα, Δευτέρα (27/6) στο «Κάρινγκτον», έχει μπροστά του 41 ημέρες για να δουλέψει όσα πράγματα μπορεί να διορθώσει στα κακώς κείμενα που χαρακτηρίζουν την ομάδα αυτή τη στιγμή και... θα πρέπει να κάνει προσθήκες. 

Οι Ντε Χέα, Λουκ Σο και Φιλ Τζόουνς είναι ανάμεσα σ' εκείνους που πήγαν κανονικά στις εγκαταστάσεις για να δουλέψουν στο διήμερο που θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά την φυσική κατάσταση. 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τεν Χαγκ χει δώσει εντολή για το κούρεμα του γρασιδιού στο 1,5 εκατοστό ώστε η μπάλα να μπορεί να τρέχει και μαζί να διευκολύνονται και τα σπριντ των παικτών.

Οι τελευταίοι θα τηρούν και τον νέο κανονισμό που θα επιβάλλει ο Ολλανδός τεχνικός, καθώς κάθε μέρα μετά την προπόνηση θα γευματίζουν όλοι μαζί και θα φροντίζουν για τη σύσφιξη σχέσων ώστε να γίνουν μια παρέα και αυτό να βοηθήσει την ομάδα στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

england365.gr