Μας ρωτάτε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και σας απαντάμε

Close
Μας ρωτάτε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα και σας απαντάμε

Καταιγισμός μηνυμάτων από αναγνώστες μας σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Το ερώτημα είναι σχεδόν το ίδιο... ΚΥΡΙΟΙ τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, θα επαναρχίσει ή θα διακοπεί;

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

2 Απριλίου... Η ανοδική πορεία των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχίζεται. Ο κοινός... εχθρός καθημερινά δείχνει τις προθέσεις του. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο λαός μας και όλος ο πλανήτης ταλαιπωρείται σοβαρά. ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα σας δύσκολα μπορεί ΣΗΜΕΡΑ να δοθεί. Κανείς δεν ξέρει πότε θα υποχωρήσει ο... ύπουλος εχθρός.

Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι αλήθεια πως τα προβλήματα είναι σοβαρά.

Αν συνεχιστούν οι διοργανώσεις... Τι γίνεται με τις πληρωμές των παικτών στους 2.5 μήνες αδράνειας. Τι γίνεται με τις πληρωμές για τον έξτρα χρόνο, 1-2 μήνες, για ολοκλήρωση της σεζόν. Τι γίνεται με τους δανεικούς.

Όντως είναι υπαρκτό σενάριο η διακοπή. ΟΜΩΣ σήμερα δεν υπάρχει καμία απόφαση, ούτε και ξεκάθαρη πρόθεση για κάτι τέτοιο. Απαραίτητα πρέπει να περιμένουμε. Οι επομενες 15-20 μέρες θα είναι καθοριστικές. Αν ως Κύπρος καταφέρουμε να εξουδετερώσουμε τον... αόρατο και επικίνδυνο εχθρό τότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν. ΚΑΙ θα βρεθούν λύσεις και για τα προβλήματατα που αναφέραμε πιο πάνω.

Αν δεν είναι εφικτό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα ας διακοπεί. ΚΑΙ ας αποφασίσουν εκείνοι που πρέπει και έχουν το δικαίωμα τι θα ισχύει. Ποια ομάδα θα είναι πρώτη και θα πάει στο Champions League, ποια δεύτερη, ποια κυπελλούχος και ποιες θα βγούν στο Europa League.

Ας επικεντρωθούμε όμως στο σήμερα...

Πρώτα όμως ας εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια. ΣΗΜΕΡΑ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί το σοβαρό πρόβλημα με τον κορωνοϊό. 

fdfd