Μέχρι στιγμής μόνο ο Γιόβετιτς

Μέχρι στιγμής μόνο ο Γιόβετιτς

Γράφει ο Κυπριανός Κυριάκου

Ο χρόνος ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας είναι ελάχιστος μετά το χθεσινό ταξίδι της επιστροφής αφού η σημερινή μέρα περιλαμβάνει εκ νέου προπόνηση για τον αυριανό αγώνα στην Λάρνακα.

Η απόσταση από την κορυφή δεν αφήνει άλλα περιθώρια για απώλειες και η ομάδα οφείλει πάση θυσία να πάρει εκτός έδρας νίκη.      

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet  

Πέραν της κούρασης που υπάρχει, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Λιθουανό τεχνικό είναι η κατάσταση με τους τραυματίες και σε ποίους τελικά θα μπορεί να υπολογίζει.

Τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα μέχρι στιγμής αφού όπως όλα δείχνουν πιο κοντά στην αποστολή βρίσκεται ο Γιόβετιτς.               

Ατζίλι, Εβάντρο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο και Μάριτς συμπληρώνουν την λίστα με τους "άτυχους" και θα όπως λέχθηκε από την επίσημη ομάδα χθες στο αεροδρόμιο θα γίνει περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης τους...σήμερα.

 

enter " "