ΑΝΑΛΥΣΗ/Πάει για διψήφιο αριθμό προσθαφαιρέσεων…

Close
ΑΝΑΛΥΣΗ/Πάει για διψήφιο αριθμό προσθαφαιρέσεων…

Παρόλο που η έλευση νέου προπονητή αποτελεί πρωταρχική ανάγκη και… καθοριστικό κεφάλαιο για την συνέχιση του προγραμματισμού, σε κάθε περίπτωση, το ρόστερ της Νέας Σαλαμίνα μετά από αρκετά χρόνια αναμένεται να υποστεί γενική ανοικοδόμηση. 

Μια ανοικοδόμηση που ουσιαστικά θα επιφέρει διψήφιο αριθμό προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Άρα με απλά λόγια, εκτός από την προφανή υπομονή, τύχη και πολλή δουλειά που χρειάζεται, ο παράγοντας ευστοχίας επιλογών θεωρείται καθοριστικής σημασίας ώστε οι ερυθρόλευκοι να καταφέρουν να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο ποιότητας-αγωνιστικότητας ή ακόμη να μπορέσουν να γίνουν ακόμη καλύτεροι.    

Το www.kerkida.net έχει το ρεπορτάζ και σας μεταφέρει πως έχουν τα δεδομένα…

Έχουν συμβόλαιο και παραμένουν: Παύλου, Λύτρας, Ρέινολτς, Χριστοφόρου, Βεσελόφσκι, Σιαθάς, Κίσσας, Παναγή

**Η περίπτωση Μάριου Δημητρίου είναι ξεχωριστή αφού θα επαναξιολογηθεί ο βαθμός ετοιμότητας του μετά την  μακρόχρονη αποχή του. 

Επιστρέφουν από δανεισμό: Πικκή και Σεργίου 

Νεαροί που θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες: Νικολάου, Χρυσοστόμου, Παπουής,  Χρίστου, Χατζηκωνσταντή, Χατζαντώνης 

1) Ροντρίγκες (κεντρικός αμυντικός): Θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης του δανεισμού του από την Las Palmas όπου και ανήκει. Στις λίγες συμμετοχές του έπεισε για την αξία του. 

2) Λαμπό (κεντρικός αμυντικός/κόφτης): Είχε μια γεμάτη σεζόν και διατηρείται από πλευράς ομάδας η οψιόν ανανέωσης. Το κατά πόσο θα ενεργοποιηθεί εναπόκειται στο οικονομικό αλλά και την σύμφωνο γνώμη του νέου προπονητή. 

3) Μπαρανίκας (δεξιός μπακ): Υπάρχει οψιόν ανανέωσης ωστόσο εναπόκειται ξεκάθαρα στον νέο προπονητή αν θα ενεργοποιηθεί. Σημαντικό ρόλο επίσης θα παίξουν και οι ανάγκες του ρόστερ αφού την εν λόγω θέση μπορούν να καλύψουν οι Παύλου, Σεργίου και Χριστοφόρου. 

4) Μαριανόβιτς (μέσος): Δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα ωστόσο έδειξε ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει. Η παραμονή του ή μη εναπόκειται ξεκάθαρα στον νέο προπονητή.  

Αποχωρούν (11): Κωστή, Ελουντού, Κορέια (συνεχίζουν σε άλλες ομάδες), Νουρ, Μαουρίτσιο, Φουστάρ, Σαν Ρομάν, Σίπσον, Τέφλερ, Σέζαρ (δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα), Κίνγκσλεϊ (δήλωσε ότι σταματάει την ενεργό δράση).

Παναγιώτης Χριστοφή