H Νέα Σαλαμίνα δίνει μεγάλο ματς κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο Αμμόχωστος.
Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στις αρχές του Οκτώβρη έδειξαν με την απόδοση τους πως μπορούν να το επαναλάβουν με τοπ αντιπάλους, αφού κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικοί για μεγάλο διάστημα του αγώνα και κόντρα στην φορμαρισμένη Ανόρθωση έφεραν ισοπαλία 2-2.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ξέρει πολύ καλά την ΑΕΚ και τον προπονητή της Ιμανόλ Ιδιάκεθ και απέδειξε πως έχει τον τρόπο να φέρει το τρίποντο κόντρα στους κιτρινοπράσινους. Πέρσι κέρδισε στο Αμμόχωστος με γκολ του Κίνγκσλεϊ ενώ στο Αρένα έφερε το ισόπαλο 1-1.
Η Σαλαμίνα δίνει μια σειρά με δύσκολα ματς μέχρι το τέλος του χρόνου αφού ξεκίνησε με την Ανόρθωση, συνεχίζει με την ΑΕΚ και ακολουθούν Απόλλωνας, Πάφος, Ομόνοια και Ολυμπιακό. Μια νίκη με την ΑΕΚ θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες κόσμου και ποδοσφαιριστών και θα είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί η ομάδα το μομέντουμ για να κάνει εντυπωσιακό φίνις στο 2019.