"Βρείτε άλλες φόρμουλες για φέτος αλλά και για του χρόνου" (Γ.Φαντάρος)

Close
"Βρείτε άλλες φόρμουλες για φέτος αλλά και για του χρόνου" (Γ.Φαντάρος)

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Φαντάρος, αναφέρεται στην αναγκαιότητα εξεύρεσης άλλων λύσεων για το πρωτάθλημα ούτως ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι ομάδες παίζουν επί ίσοις όροις.

Δευτέρα 26/10 Νο2 Show

ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά

"Βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή του οιουδήποτε πρωταθλήματος, είναι αυτό να διοργανώνεται και να διεξάγεται επί ίσοις όροις για όλους όσους συμμετέχουν. Θα πρέπει όλες οι ομάδες που συμμετέχουν να έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες συνθήκες και θα πρέπει οι αγώνες να μην επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες που ουσιαστικά αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και άρα και το ίδιο το πρωτάθλημα.

Πριν από καιρό είχα προειδοποιήσει ότι η ΚΟΠ θα πρέπει να είναι έτοιμη για άλλες εναλλακτικές λύσεις αν θέλει να τελειώσει αυτό το φετινό πρωτάθλημα. Λύσεις που θα εξασφάλιζαν αφενός τη διεξαγωγή και το τέλος του αλλά και λύσεις που θα διασφάλιζαν τη δίκαιη μεταχείριση όλων των ομάδων και ιδιαίτερα εκείνων που υποχρεωτικά και αποδεδειγμένα διεξάγουν αγώνες απλά και μόνο για την συμπλήρωση των αγωνιστικών του Πρωταθλήματος. Των ομάδων δηλαδή που δεν αγωνίζονται επί ίσοις όροις και των οποίων οι ποδοσφαιριστές, με ιατρικά πλέον επίσημα δεδομένα, αγωνίζονται με κίνδυνο της υγείας τους.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα έχουν οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπων στη φτώχεια, χιλιάδες επιχειρήσεις σε κατάρρευση και σε μια κοινωνία που δεν προλαμβάνει να μετρά τις πληγές της.

Επομένως με όλο το σέβας προς την ΚΟΠ αλλά και τους άλλους εμπλεκομένους, το να συνεχιστεί και να τελειώσει το πρωτάθλημα όπως είναι οι συνθήκες σήμερα, με την βεβαιότητα ότι οι συνθήκες θα χειροτερέψουν, είναι μια ουτοπία. Το ξαναλέω! Βρέστε άλλες φόρμουλες και για φέτος αλλά και για του χρόνου.

Στο Καταστατικό αλλά και στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων υπάρχουν τρόποι για να βγούμε από τα αδιέξοδα".