Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ...
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
Αρχικά
"Η ΑΕΚ σήμερα για 60 λεπτά ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Εμείς σχεδιάσαμε ένα πλάνο που θα μας έδινε την δυνατότητα να πιέσουμε πιο ψηλά. Δεν τα καταφέραμε, για 60 λεπτά δεν μπορέσαμε ούτε να πιέσουμε, ούτε να κρατήσουμε μπάλες. Στην συνέχεια θεωρώ ότι με το που σκόραρε η ΑΕΚ βρήκαμε περισσότερους χώρους, πιέσαμε, όμως η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει το 1-0. Γνωρίζαμε ότι ερχόμασταν σε μια δύσκολη έδρα που υπάρχουν συνεχόμενες επιτυχίες τα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι δείξαμε περισσότερο σεβασμό από αυτό που μας αξίζει εμάς σαν ομάδα. Με προβληματίζει αυτό. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, θα παλέψουμε. Ο στόχος είναι εκεί. Θα παλέψουμε και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ξανά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Σωφρόνη".
"Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Χάνονται βαθμοί κάθε εβδομάδα που θεωρητικά για κάποιες ομάδες θα ήταν εύκολο. Υπάρχει στο πλάνο η ενίσχυση. Χρειάζεται η ομάδα βοήθεια"
Για τον Ντουβεντρού και το αν θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας των τον Γενάρη...
"Εδώ και ένα, ενάμιση μήνα προπονείται με την ομάδα. Αυτό γίνεται και για αυτό τον λόγο. Ήθελε ένα μέρος να προπονηθεί και λόγω του ότι εγώ τον έφερε στην Κύπρο, είναι ένα παιδί που τον είχα ξανά μαζί μου και τον γνωρίζω. Θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας".
