Δεν την αφήνουν ανεπηρέαστη 

Δεν την αφήνουν ανεπηρέαστη 

Παρά την ευεργετική, όπως συχνά την χαρακτηρίζουν αρκετοί, διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει να έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα που σαφώς την επηρεάζουν και φυσικά  δυσκολεύουν πολύ το εγχείρημα βελτίωσης της.

Είτε αυτό έγκειται στη κακή προετοιμασία του καλοκαιρού ή απλά στον παράγοντα ατυχία,  ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι παραμένει συνεχώς στη δυσάρεστη θέση να μην έχει ετοιμοπόλεμες εντεκαδάτες επιλογές που επηρεάζουν τόσο το καταρτισμό εντεκάδας όσο και τις επιλογές διορθωτικών αλλαγών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.    

Η προετοιμασία ενόψει του -must win- παιχνιδιού ενάντια στην Ομόνοια 29Μ εκτός είναι οι προ καιρού τραυματίες Παπαγεωργίου και Καρλίτος (σ.σ ενδέχεται την μεθεπόμενη αγωνιστική να μπει στην αποστολή). Από κει και πέρα, οι Ντιακιτέ και Μπεχαράνο που νιώθουν ενοχλήσεις, κρίσιμη αποτελεί η προπόνηση της Πέμπτης (21/11) αφού αν δεν καταφέρουν ν’ ακολουθήσουν το ομαλό πρόγραμμα πολύ δύσκολα θα προλάβουν να τεθούν στα πλάνα. 

Τέλος, αν μη τι άλλο, θετική εξέλιξη αποτελεί η επιστροφή Ντουρμισάι που δίνει άλλη οντότητα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. 

Παναγιώτης Χριστοφή