Επιστρέφει και… δίνει δυναμική

Close

Την πολύ σημαντική επιστροφή ενός από τους πιο ποιοτικότερού της ποδοσφαιριστές θα έχει στην αυλαία της Β΄ομίλου κόντρα στην ΕΝΠ η Νέα Σαλαμίνα. Ο λόγος για τον Σόνι Μουστιβάρ που απουσία του στα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν κάτι περισσότερο από εμφανείς στο χώρο του κέντρου.

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του γάλλου που αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου αναμένεται να δώσει, ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, την ποιότητα που χρειάζεται σε τόσο δύσκολες αναμετρήσεις.  Έτσι, ο Σάββας Δαμιανού τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού με την παρουσία του θα μπορούν να βελτιωθούν οι αγωνιστικές γραμμές και ειδικότερα ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας. 

Στις επιλογές του πάγκου αναμένεται να επιστρέψει μετά από πολύμηνη απουσία ο Σμοβς. Παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ίσως συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. 

Μοναδικός απόντας ενόψει ΕΝΠ θα είναι ο Σανκό οποίος υπέστη τράβηγμα στο τελευταίο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και θα μείνει εκτός για δύο περίπου βδομάδες. 

Παναγιώτης Χριστοφή