ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ από Red Rebels/ "Όποιος έχει ανάγκη το οτιδήποτε..."

Close
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ από Red Rebels/ "Όποιος έχει ανάγκη το οτιδήποτε..."

Ανάρτηση με ερωτήματα από τους οργανωμένους της Νέας Σαλαμίνας, Red Rebels, σχετικά με την χθεσινή ενημέρωση για τον εντοπισμό δέκα θετικών κρουσμάτων στην ομάδα τους.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Αναλυτικά:

"Παρακολουθούμε το μπάχαλο που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες με το θέμα θετικών κρουσμάτων στο σωματείο μας και έχουμε διάφορα ερωτήματα.

Γιατί το χημείο ενημέρωσε οτι οι αθλητές του σωματείου μας ήταν αρνητικοί και ώρες αργότερα ζήτησαν επανεξέταση; Θέσατε σε κίνδυνο χιλιάδες κόσμου επιτρέποντας στους παίκτες με κρούσματα να φύγουν εκείνη την νύχτα.

Γιατί η ΚΟΠ δεν ανάγκασε την ομάδα του Λιοπετριού να κάνει εξέταση κορονο ιού;

Γιατί δεν διατάχθηκε ακόμα να γίνει έλεγχος σε όλες τις ομάδες; Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν είχε συμπτώματα. Γιατί να μην έχουν και σε άλλες ομάδες;

Το πρωτόκολλο που είναι σε εφαρμογή απ'όσο φαίνεται δεν προστατεύει κανένα και είναι ασαφές. Δεν ενδιαφέρεστε για την υγεία όσων εργάζονται στον χώρο του αθλητισμού;

Η θέση του Συνδέσμου μας είναι κάθετη και ξεκάθαρη. Πάνω απ όλα η υγεία όλων μέσα στο σωματείο μας και των οικογενειών τους. Θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη μας σε όλα τα μέλη του οικοδομήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Όποιος έχει ανάγκη το οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Έπειτα για τις προθέσεις της ομοσπονδίας να εκβιάσει το σωματείο μας στο να αγωνιστεί ενώ έχει να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που ξετυλίγονται τώρα δεν μας έρχεται ως έκπληξη. Όπως και να έχει και τα Grassroots αν θέλετε εν να τα κατεβάσουμε και θα είμαστε πρώτοι υποστηρικτές τους.

Καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό επιτελείο".

**Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν κάποιες λέξεις.