ΚΑΛΥΤΕΡΑ... από Μπεμπά - Ονόρε!

Close
ΚΑΛΥΤΕΡΑ... από Μπεμπά - Ονόρε!

Μετά από μια πενταετία, η Νέα Σαλαμίνα ασχολήθηκε ξανά... ενεργά με την Γαλλική αγορά.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Οι "ερυθρόλευκοι"... ψώνισαν δις από την Γαλλία, έχοντας ανακοινώσει ήδη τους Vincent Crehin και Alois Confais. Με την ελπίδα αυτή την φορά η επιλογή τους να αποδειχθεί πολύ καλύτερη από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο στην οποία απέκτησαν δύο Γάλλους ποδοσφαιριστές!

Το Καλοκαίρι του 2015, η Νέα Σαλαμίνα προχώρησε σε πολλές μεταγραφές. Γιάννης Σκοπελίτης, Ντίμιταρ Μακρίεφ, Πάβελ Στέινμπορς, Τσίνα, Άλντο Ατόρνο, Μάρκο Άντιτς, Ιβάν Τσούρτσουριτς, Βέσελιν Μάρτσεφ, Ντράγκαν Ζάρκοβιτς, Σιμόν Κολίνα, Μάθιου Μπεμπά και Άρναντ Ονόρε ήταν οι ξένοι/κοινοτικοί που αποκτήθηκαν, με τους δύο τελευταίους να είναι Γάλλοι.

Ο Μπεμπά, έκανε τα... βασικά. Αρκετό τρέξιμο στον άξονα, πολλές μονομαχίες, αλλά χωρίς ιδιαίτερη ουσία στο παιχνίδι του. Αντίθετα ο Ονόρε είχε μόλις 4 συμμετοχές σαν αλλαγή, χωρίς να δείξει κάποιο θετικό στοιχείο. Γι' αυτό άλλωστε και η Νέα Σαλαμίνα τον Ιανουάριο τον... έστειλε στην Γ' Κατηγορία και την Αλκή!
 

Σταύρος Παπαδημητρίου