"Καλύτερη η Ομόνοια/Να παλέψουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια"

"Καλύτερη η Ομόνοια/Να παλέψουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Δαμιανού μετά την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια...

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι ήταν των λίγων ευκαιριών. Η Ομόνοια ευτύχησε να σκοράρει δύο γκολ και εμείς στις δικές μας φάσεις δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κράτησε πιο εύκολα μπάλα η Ομόνοια, ήταν καλύτερη. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια, να παλέψουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια".

"Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικά κάποια αποτελέσματα. Μπορεί και η Ομόνοια σήμερα να έκανε τις πιο λίγες τις ευκαιρίες από όλα τα παιχνίδια... το σημαντικό για εμάς είναι να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε".

"Κάναμε τρεις ευκαιρίες ξεκάθαρες. Μία του Καμισόκο, η δεύτερη του Βάγκνερ και η τρίτη με τον Πική. Απέναντι στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ δεν θα κάνεις εφτά ευκαιρίες για γκολ, θα κάνεις τρεις. Θεωρώ είχαμε επιθετικότητα".

ασδαεφ