Με νίκη επαναφέρει τη δυναμική...

Close

Υπέρμετρος φόβος, λάθος τακτική προσέγγιση, ανωτερότητα αντιπάλου ή απλά κακιά μέρα όπως και να το δει κανείς η αλήθεια είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν ανταποκρίθηκε ως έπρεπε στο βαρωσιώτικο ντέρμπι με συνεπακόλουθο να δεχτεί την ήττα.

Parimatch - Στις 19 Ιανουαρίου θα παίζεις σε άλλο επίπεδο. Είσαι έτοιμος? 

Το παιχνίδι ενδεικνυόταν για να πάρει περαιτέρω δυναμική αλλά από την στιγμή που δεν τα κατάφερε πλέον καλείται να δείξει αντίδραση στο επόμενο δύσκολο ματς ενάντια στον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Σίγουρα η ήττα δεν επηρέασε σημαντικά βαθμολογικά την ομάδα, εντούτοις,  λόγω των μικρών αποστάσεων (σ.σ συνωστισμός στις θέσεις 6 έως 11)  καθιστούν επιτακτική την άμεση επιστροφή στην συγκομιδή βαθμών. 

Διαχρονικά η ομάδα έχει καλές εμφανίσεις στο σπίτι της απέναντι στους γαλάζιους στη Λεμεσού και αυτό θα επιδιώξει και την ερχόμενη αγωνιστική. Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος έχει δείξει ότι μπορεί όχι απλά για όφελος αλλά και για τη νίκη.  Μια νίκη που αν έρθει θα επαναφέρει τη δυναμική για είσοδο στην πρώτη 6άδα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ο Σάββας Δαμιανού καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. 
 

Παναγιώτης Χριστοφή