Με αρκετά πρόβλημα η Νέα Σαλαμίνα στο δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο.
Η διάγνωση των τραυματισμών τριών βασικών παικτών δεν φέρνει καλά νέα. Ο Σεργίου και ο Ντάτκοβιτς που θα μείνουν εκτός για 2-3 βδομάδες ενώ ο Μελίσσας για 4-6 βδομάδες.
Επιπρόσθετα υπάρχει και η απουσία του Μπεραχάνο που δέχθηκε κόκκινη με την ΑΕΖ και θα λείπει κόντρα σε Πάφο και Ομόνοια.
Λόγω του ότι στο παιχνίδια με τη Δόξα συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες ο προπονητής Χριστοδούλου αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή κόντρα στην Πάφο, για να παίξει απέναντι ΑΕΖ. Τελικά όμως ήρθε η αποβολή του κόντρα στην ομάδα του Ζακακίου και θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση απέναντι στην Ομόνοια.
Αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Πάφο είναι και ο Κονέ ο οποίος έχασε προπονήσεις λόγω του ότι έπρεπε να πάει Ισπανία για ανανέωση της βίζας του.
Έτσι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ και να πάρει το καλύτερο δυνατό κόντρα στην Πάφο στο “Αμμόχωστος” αλλά και στα επόμενα παιχνίδια για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία.