Με την ίδια συνταγή επιτυχίας… 

Με την ίδια συνταγή επιτυχίας… 

Η Νέα Σαλαμίνα πάει στο βαρωσιώτικο ντέρμπι (19:00 LIVE Kerkida.net) με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να προσμετρά μια σημαντική επιστροφή και δύο απουσίες. 

Σε σχέση με τον απερχόμενο αγώνα στην Πάφο, εκτός επιλογών για το ματς με την Ανόρθωση τέθηκε ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Καρλίτος που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Νοουμένου ότι συμπλήρωσε και κίτρινες κάρτες προτιμήθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτόν τον αγώνα και παράλληλα έτσι προληπτικά να προφυλαχθεί ενόψει κυπέλλου. 

Από κει και πέρα, για άλλη μια αγωνιστική βδομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μποτεάκ. Παρόλα αυτά ίσως την τελευταία στιγμή αποφασιστεί στο κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του πάγκου και αν κριθεί αναγκαίο να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.Τώρα σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο επιστροφές ο Μάτζεκ εξέτισε την ποινή του και βάζει πλώρη για επιστροφή στο αρχικό σχήμα αφού αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές  του ελλαδίτη τεχνικού στην μεσαία γραμμή. 

Ομάδα που αποδίδει και κερδίζει δεν αλλάζει… 
Στο κεφάλαιο σενάρια εντεκάδας δεν αναμένονται τρελές αλλαγές (σ.σ τουλάχιστον μη αναμενόμενες) αφού το τρελό σερί συνοδευόμενο με καλές αγωνιστικές παρουσίες που συντρέχει η ομάδα δεν συντρέχουν λόγο οποιαδήποτε βελτιωτικής διαφοροποίησης. 

Παναγιώτης Χριστοφή