Μεταγραφές ΤΕΛΟΣ και…  στροφή στην πρεμιέρα

Close

Με την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού Τόμας Βάγκνερ  και την προδιαγραφόμενη επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αντιόλο που περνά από δοκιμαστικά, η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές

Με μεθοδική δουλειά και γρήγορες κινήσεις, παρά τις αντιξοότητες λόγω κορονοϊού, προχώρησε σε 13 προσθετικές κινήσεις. Κινήσεις κατά τα φαινόμενα ουσίας και προϊόν πολύωρης μελέτης ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατό το ποσοστό ρίσκου ή εσφαλμένων επιλογών. 

Πλέον μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος απομένουν δύο φιλικά βασικού μονταρίσματος (Εθνικό Άχνας / Ερμή) ο Πάμπος Χριστοδούλου καλείται να παρουσιάσει την ομάδα στο μέτρο του δυνατού πιο έτοιμη-ανταγωνιστική στην πρεμιέρα ενάντια στην ΑΕΚ.

**Ο Γκανέζος Οσέι και ο Γάλλος  Σανγκόχ αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις εντός της ερχόμενης βδομάδας. Από κει και πέρα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο Βάγκνερ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι Κύπρο. 

Παναγιώτης Χριστοφή