Ο Γιώργος με 15/15 "κέρδισε" την αναφορά του Πούρσα

Ο Γιώργος με 15/15 "κέρδισε" την αναφορά του Πούρσα

Παίκτης που μπορεί να "σταθεί" σε επίπεδο Α' κατηγορίας αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπορεί τώρα να πάρει ευκαιρίες. Αυτό ανέφερε ψες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στην δημοσιογραφική διάσκεψη, για τον Γιώργο Βίκτωρος, μετά από σχετική ερώτηση αν σκοπεύει γενικότερα να χρησιμοποιήσει νεαρούς.

ψσσψσΟ 17χρονος αγωνίζεται ως κόφτης και στόπερ και στην τρέχουσα σεζόν στην Κ19 του συλλόγου, έχει 15 συμμετοχές, όλες ως βασικός. Είναι ένα από τα πολλά παιδιά της Νέας Σαλαμίνας που περιμένει τις ευκαιρίες του για να διεκδικήσει σιγά-σιγά μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και να "χτίσει" την καριέρα του.

Τέτοιοι μικροί υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και σίγουρα τα αδιάφορα παιχνίδια του Β' γκρουπ προσφέρονται για να έχουν την πρώτη τους "επαφή" με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η αναφορά του Σάββα Πουρσαϊτίδη:

"Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχουν παιδιά από την Ακαδημία αυτή τη στιγμή, για να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Αν είναι να βάζουμε παιδιά από τις Ακαδημίες για να λέμε ότι τους βάζουμε και να τους εκθέτουμε δεν θα το κάνουμε. Υπάρχουν 1-2 παιδιά που θέλαμε να τους βάλουμε αλλά είναι τραυματίες τον τελευταίο καιρό, όπως ο Γιώργος Βίκτωρος που είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο. Από 'κει και πέρα, δεν θα το κάνουμε για να τους εκθέσουμε. Θα το κάνουμε για να τους βοηθήσουμε και πρέπει να μπαίνουν σε ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές, γιατί αν κάνουμε 6-7 αλλαγές για να βάζουμε μικρούς, θα τους εκθέσουμε αντί να τους βοηθήσουμε".