Ο πρωταγωνιστής της Viral φωτογραφίας: "Είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου όταν αγωνίζεται η Νέα Σαλαμίνα"!

Ο πρωταγωνιστής της Viral φωτογραφίας: "Είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου όταν αγωνίζεται η Νέα Σαλαμίνα"!

Στην σημερινή εκπομπή της Digital TV, "Στην Κερκίδα" καλεσμένος ήταν ο οπαδός της Νέας Σαλαμίνας, ο Μάριος Δημητρίου! Ο κύριος Δημητρίου που έχει γίνει... viral τις τελευταίες μέρες με την συγκλονιστική φωτογραφία που τον δείχνει να παρακολουθεί το ματς με την Ομόνοια καταβρεγμένος από την βροχή, μίλησε για την Νέα Σαλαμίνα αλλά και για ποια ομάδα βλέπει να παίρνει το στέμμα του πρωταθλητή.

Εδώ όσα είπε:

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του με το καλημέρα στην εκπομπή λέγοντας... «Είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου όταν αγωνίζεται η Νέα Σαλαμίνα. Προετοιμασίες από την προηγούμενη μέρα».

Τελευταία φορά που έχασε παιχνίδι της Σαλαμίνας: «40 χρόνια έχω να χάσω παιχνίδι … Απρίλης του 83’ κόντρα στην ΕΠΑ για λόγους υγείας. Από τότε δεν έχασα παιχνίδι».

Για τη viral - συγκλονιστική φωτογραφία: «Το συγκλονιστικό ήταν η νίκη, όχι εγώ!».

Ποια στιγμή ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια: «Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο πράγμα! Ηττηθήκαμε μια χρονιά 9-0 από το ΑΠΟΕΛ αλλά εγώ ήμουν στα κάγκελα και χειροκροτούσα την ομάδα μου … Το κύπελο ήταν πολύ καλή στιγμή. Με τον Πουρσαϊτίδη βγάζουμε σοβαρότητα. Όταν είναι ενωμένος ο κόσμος, θα έχουμε επιτυχίες».

Για την αφιλοκερδή συνεισφορά του: «Ο κάθε Σαλαμιναίος βοηθά όπως μπορεί. Οι οργανωμένοι μας ό,τι δουλειά υπάρχει στο γήπεδο πάνε και την κάνουν … Όλα τα προσφυγικά σωματεία έχουν το κάτι παραπάνω».

Πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή: «Πρωταθλήτρια θα είναι η Πάφος, πολύ καλός προπονητής ο Μπεργκ».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Ο αγώνας πάει από ισοπαλία μέχρι και νίκη μας».

βτγ

Δείτε ολοκληρωμένη την εκπομπή: 

Κ