Ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν - Κάλεσμα για στήριξη

Ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν - Κάλεσμα για στήριξη

Αναφέρθηκαν σημαντικά στοιχεία γύρω από τα οικονομικά δεδομένα της Νέας Σαλαμίνας, στην συνάντηση στη Λεμεσό.

Όπως είπε ο πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου, ο προϋπολογισμός για το 2023/24 θα είναι στα 2.2 εκατομμύρια ευρώ. "Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, αυτό το ποσό θα έρθει με κόπο και θυσίες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο υπεύθυνος οικονομικών Ανδρέας Λάζος ανέφερε ότι υπάρχει αυτή την στιγμή ένα έλλειμμα 350 χιλιάδων. Αναμένεται το επόμενο διάστημα ένα κονδύλι και το ποσό αυτό θα πέσει στις 160 χιλιάδες.

"Πρέπει να καλύψουμε το έλλειμμα. Δεν ακούγεται μεγάλο όπως για άλλες ομάδες αλλά είναι και θέμα ρευστότητας. Τα πράγματα είναι δυσκολα στους νεκρούς μήνες για να μπορούμε να εκκινήσουμε τη χρονιά. Δεν κινδυνολογώ αλλα αυτά είναι τα δεδομένα", σχολίασε.