Πούρσα: ''Ίσως το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι / Κρίθηκε στα δικά μας λάθη''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

''Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε αυτοπεποίθηση, είχαμε κατοχή και ελέγχαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς το αποτέλεσμα κρίθηκε από δικά μας λάθη. Συνήθως για να χάσεις κάνεις λάθη αλλά ήταν τόσο εύκολα που έπρεπε να τα αποφύγουμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Θεωρώ ότι ήταν ίσως το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα, δύο γκολ και ευκαιρίες. Βάλαμε πίεση στην ΑΕΛ και ελέγχαμε το παιχνίδι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ποιότητα στο γκολ του Μιραλάς και τα δικά μας λάθη έκριναν το αποτέλεσμα. Ήταν μια ήττα που θέλαμε να την αποφύγουμε, συνεχίσουμε αφού υπάρχουν αρκετά παιχνίδια. Υπάρχει κίνητρο γιατί ακούμε συνήθως για το θέμα του κινήτρου. Υπάρχει κίνητρο γιατί είναι σημαντικό να έχεις πίσω σου ομάδες όπως η ΑΕΛ και η Ανόρθωση. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι μεγάλες ομάδες με μεγάλα μπάτζετ που στόχος τους ήταν το πρωτάθλημα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δίνουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά για να αξιολογηθεί το ρόστερ και ευελπιστούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση να είμαστε καλύτεροι''. 

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ghngh