Πούρσα: "Μας προβληματίζουν τα μεγάλα μπάτζετ των άλλων/Οι κινήσεις Μάκη-Νίκκι ήταν εξαιρετικές"

Close
Πούρσα: "Μας προβληματίζουν τα μεγάλα μπάτζετ των άλλων/Οι κινήσεις Μάκη-Νίκκι ήταν εξαιρετικές"

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον Πάνο Λάρκο και στην εκπομπή "Στην Κερκίδα" της Digital TV για την επιστροφή της Νέας Σαλαμίνας στην Α΄Κατηγορία.

Η Parimatch δίνει δωρεάν στοίχημα αξίας €10! Χρησιμοποίησε τον κωδικό PARIMATCH10 στην εγγραφή σου!

Για την άνοδο... "Καταρχάς είμαστε ευχαριστημένοι με τα δεδομένα που αναλάβαμε. Ήταν δύσκολη περίοδος το Γενάρη. Ήταν περισσότερο δουλειά ψυχολογίας. Καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα θέλαμε και το πρωτάθλημα όμως είμαστε ευχαριστημένοι με την άνοδο."

Για τα μεγάλα μπάτζετ που θα έχουν οι άλλες ομάδες… "Μας προβληματίζει πολύ όχι λίγο. Ειδικά για εμάς που δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλο μπάτζετ και θα έχουμε ένα από τα μικρότερα στη κατηγορία. Ο Άρης έκανε ομάδα που διεκδικεί ακόμα και πρωτάθλημα. Οι στόχοι είναι η σωτηρία της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα είναι ομάδες που θα είναι στην πρώτη οχτάδα και ήρθαν από τη Β΄Κατηγορία".

Για το πόσες αλλαγές θα γίνουν… "Δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές γιατί δεν έχουμε μεγάλο μπάτζετ. Θα ειδοποιηθούν οι παίκτες που δεν θα συνεχίσουν και μετά θα ενημερώσουμε τον κόσμο".

Για τη δουλειά του Μάκη Παπαιωάννου και του Νίκκι Παπαβασιλείου... "Ο Μάκης μαζί και με τον Νίκκι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Αυτοί οι παίκτες που έφεραν ήρθαν στην πρώτη θέση έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Καρμιώτισσα. Ο Νίκκι είναι πολύ έμπειρος και έχει κι αυτός μεγάλο μερίδιο. Δικαιωθήκαμε όλοι. Και εγώ και η διοίκηση, ο Νίκκι και ο Μάκης. Έχουμε πλέον να κάνουμε προγραμματισμό με πολύ λίγα χρήματα και οι άλλοι με πάρα πολλά. Θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να φτάσουμε στον στόχο της παραμονής".

Για τον πρωταθλητή Απόλλωνα... "Υπήρχε υγεία στην ομάδα του Απόλλωνα και δίκαια πήρε το πρωτάθλημα.  Δεν νομίζω να ξαναέγινε να μην απολύθηκε προπονητής στην Κύπρο με μία μόνο νίκη σε 10 παιχνίδια. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δικαιώθηκαν όλοι στον Απόλλωνα".

Για τον τελικό Κυπέλλου... "Σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα ο Εθνικός στην Ομόνοια. Είναι ένα παιχνίδι ένας τελικός. Ο Εθνικός έχει κερδίσει φέτος την Ομόνοια. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Εθνικό. Θα είναι κλειστό το παιχνίδι από πλευράς Εθνικού. Θα έχει ενδιαφέρον ο τελικός".

 

Αντρέας Ροκόπος