Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση και απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο, με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Ανακοίνωση – Κάλεσμα,
Περήφανε Ερυθρόλευκε Λαέ αλάνια Συνδεσμίτες ίσως πιο δύσκολη χρονιά για εμάς φέτος αρχίζει από τις 12 Ιουλίου από την ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ της ομάδας μας στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Φέτος η παρουσία μας στην πρώτη προπόνηση πρέπει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως παλιοί και νέοι παίκτες καθώς και το ποδοσφαιρικό επιτελείο, ότι η ομάδα στην οποία αγωνίζονται έχει ιστορία, κόσμο και φανέλα ΒΑΡΙΑ.
Ταυτόχρονα, καλούμε όλο τον κόσμο και ειδικά τα μέλη του Συνδέσμου μας να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας με την άμεση έκδοση – ανανέωση των εισιτήριων διαρκείας τους. Ο σύνδεσμος είναι σε επαφές με το Δ.Σ για την εξασφάλιση ειδικών πακέτων.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα μας δεν έχει την στήριξη των εκατομμυρίων που έχουν η πληθώρα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.
Η στήριξη της ομάδας μας προέρχεται καθαρά από εμάς από τον απλό βιοπαλαιστή. Αν εμείς απέχουμε και δεν στηρίξουμε τότε ας μην έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις.
Φέτος η συσπείρωση του κόσμου πρέπει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό αρχίζει από τις 12 ΙΟΥΛΙΟΥ και η ώρα 18:45.
Στις 12 ΙΟΥΛΙΟΥ λοιπόν, σηκώνουμε μανίκια πάνω υψώνουμε ανάστημα και γεμίζουμε το ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ.
Καταθέτουμε και φέτος τα λαρύγγια μας και τις ψυχές μας στα τσιμέντα με μοναδικό μας στόχο να μεγαλουργήσει η ομάδα μας.
ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ.