Άρωμα Κροατίας και πιο συγκεκριμένα άρωμα Ριέκα στο χτεσινό ματς της Πάφος FC απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportcom.hr αναφέρεται στη νίκη του Νίκο Ντάνκβιτς επί του Ίβιτσα Ίβουσιτς. Και οι δύο κατάγονται από την Κροατία και μάλιστα από την ίδια πόλη, τη Ριέκα.
"Είχα μια ευκαιρία κόντρα στην Πάφο στην αρχή αλλά η μπάλα με ξάφνιασε, ήρθε ξαφνικά, λέει ο Ντάτκοβιτς σε σύντομη δήλωση του στην ιστοσελίδα της χώρας του.
Το δημοσίευμα αναφέρεται εκτενώς στο χτεσινό παιχνίδι. Στο πως εξελίχθηκε ο αγώνας και στη διακύμανση του σκορ.
Ειδική αναφορά κάνουν και στον προπονητή της Πάφος FC Χένινγκ Μπεργκ.
"Παρεμπιπτόντως, προπονητής του Ivušić είναι ο Henning Berg! Ο Νορβηγός ήταν κάποτε ο κορυφαίος στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία ήταν δύο φορές πρωταθλητής Αγγλίας, λόγω τραυματισμού που δεν έπαιξε στον τελικό της ανθολογίας το 1999, στον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Μπάγερν (2:1) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις", γράφουν.