ΘΟΥΚΗΣ: “Μας ενόχλησε-Θα στείλουμε επιστολή/Τους κάναμε πρόταση”

Close
ΘΟΥΚΗΣ: “Μας ενόχλησε-Θα στείλουμε επιστολή/Τους κάναμε πρόταση”

Στον SPORTS ONE και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Θουκής Θουκιδίδης. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου της Νέας Σαλαμίνας.

Για όσα γράφτηκαν για πρόταση σε Ελουντου και Κορέια από την Ανόρθωση. "Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση ότι καποια ομάδα πλησίασε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές από πλευράς σωματείων, ούτε οι δύο αυτοί μας έχουν πει πως έχουν πλησιαστεί από κάποιον άλλο. Το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι αρα μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα όπως και εμείς μπορούμε να τους κάνουμε πρόταση. Παλαιότερα κάναμε πρόταση προς τον Ελουντού και πριν 2-3 βδομάδες κάναμε πρόταση προς τον Κορρέια όμως δεν πήραμε απάντηση. Οι δύο παίκτες θέλουν να περιμένουν και θα αποφασίσουν. Ασφαλώς μας έχει ενοχλήσει αυτή η πληροφορία, από όπου κι αν προήλθε είναι καταδικαστέο. Δεν μπορεί πριν από ένα παιχνίδι να βγαίνει αυτή η είδηση. Κάποιοι συναδέλφοι σας έστω κι αν είχαν αυτή την πληροφορία έπρεπε να μιλήσουν με τη Νέα Σαλαμίνα. Από τους δύο ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι σωστοί επαγγελματίες. Εύχομαι να βρεθεί λύση να συνεχίσουν μαζί μας. Υπάρχει ακόμα χρόνος".

“Από κοινού όλοι φίλάθλοι έστειλαν μήνυμα για την πόλη μας, δεν θέλαμε να χαλάσουμε το κλίμα. Θα στείλουμε μια επιστολή προς την Ένωση Αθλητικογράφων για να κακίσουμε αυτή τη συμπεριφορά”.

Για τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση… “Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα, κρίθηκε σε λεπτομέρειες, όπως το γρήγορο γκολ της Ανόρθωσης. Οι παίκτες έδωσαν ότι μπορούσαν για την πρόκριση. Αυτό που θα θίξω είναι πως οι φιλάθλοι παρουσιάστηκαν επιτέλους στο γήπεδο. Αν η Σαλαμίνα φέρνει τους φιλάθλους που έφερε χθες η πορεία μας θα ήταν διαφορετική στη φετινή σεζόν. Άρα δεν πρέπει οι φιλάθλοι μας να έρχονται μια φορά τον χρόνο αλλά να είναι πιο συχνά στο πλευρό μας. Στο χώρο της κάρτας φιλάθλου υπήρχε συνεχής ουρά από φιλάθλους που ήρθαν για πρώτη φορά”.

Για τη δήλωση του Πάμπη Ανδρέου πως κάποτε και ο Πουρσαϊτίδης αδικεί τον εαυτό του…. “Δικαιούται ο Πάμπης να λέει τη γνώμη του. Από εμάς σαν διοίκηση, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει την πλήρη στήριξη μας και τον σεβασμό μας, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Αυτό που μένει είναι πως εδώ και 2,5 σεζόν είναι προπονητής. Παλαιότερα αλλάζαμε προπονητής σαν τα πουκάμισα. Παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα η Νέα Σαλαμίνα όλο αυτό τον καιρό”.

Για τον Απόλλωνα… “Παίζουμε στην έδρα μας. Ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε το τρίποντο. Ανεξάρτητα το πως είναι ο Απόλλωνας αυτό τον καιρό είναι μια μεγάλη ομάδα. Το είδαμε και με την Ανόρθωση που προερχόταν από ήττα 5-0”