Νωρίτερα η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες επαφές για επίτευξη deal. Η Νέα Σαλαμίνα και ο Σίμος Ταραπουλούζης συμφώνησαν και ο Κύπριος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" - ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αναλυτικά:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στην θέση του Τεχνικό Διευθυντή, με τον κ. Σίμο Ταραπουλούζη.
Ο κ. Ταραπουλούζης, με μεγάλη εμπειρία στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, έχει περάσει ως βοηθός προπονητή σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Εθνική Κύπρου, ενώ από το 2019 έως το 2024 ήταν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας. Τελευταία του δουλειά η Καρμιώτισσα στην οποία δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής από το Σεπτέμβριο του 2024 μέχρι και τον Οκτώβριο 2024.
Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για μια επιτυχημένη συνεργασία και ευχόμαστε στον κ. Ταραπουλούζη κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ