Ανδρέου στο Super Monday/“Η ομάδα είναι το πάθος του Χριστόφορου-Μπορούμε μεγάλα πράγματα”

Close
Ανδρέου στο Super Monday/“Η ομάδα είναι το πάθος του Χριστόφορου-Μπορούμε μεγάλα πράγματα”

Ο Στέλιος Ανδρέου εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-2 κόντρα στην Καρμιώτισσα, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Monday…

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε καθοριστικές επεμβάσεις στην άμυνα ενώ σκόραρε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του:

Αρχικά… “Μια σημαντική νίκη. Πιστεύω τα πρώτα 15 λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθη δικά μας. Σιγά σιγά βρήκαμε τα πατήματά μας. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος πιο δυνατά και βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και πιστεύω το παλέψαμε και κερδίσαμε δίκαια”.

Για το γκολ του… “Έτυχε να βάλω εγώ το γκολ, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Η νίκη είναι αυτό που μετρά. Εγώ δουλεύω κάνω ότι καλύτερο μπορώ και βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά

Για την αλλαγή προπονητή… “Δεν είναι η δουλειά μας αυτό. Είναι άλλων η δουλειά. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Βλέπουμε ψηλά γιατί φέτος μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα”

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός… “Είμαστε προσγειωμένοι. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Μπαίνουμε στο γήπεδο κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Που μπορούμε να φτάσουμε δεν μπορώ να ξέρω όμως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα”

Για τον Χριστόφορο Τορναρίτη… “Ο Χριστόφορος είναι πάντα δίπλα από την ομάδα, μας εμψυχώνει. Είναι το πάθος του η ομάδα. Μας αγαπάει όλους ξεχωριστά και προσπαθούμε και εμείς να του το ανταποδώσουμε στο γήπεδο”.

Για τον κόσμο της ομάδας… “Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη όσο μπορούν με το δικό τους τρόπο. Να παρακολουθούν την ομάδα και τους περιμένουμε στα γήπεδα όταν αυτό επιτραπεί”

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL