Γράφει ο Άρης Κυριάκου/Ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές όπου δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (με ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια Αραδίππου). Τώρα η ομάδα του Γιώργου Κωστή υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακας τον οποίο καλείται να κερδίσει στο ΓΣΠ(21/2, 18:00).
H ομάδα του Τακτακαλά καλείται να είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση καθώς στα τελευταία τρία παιχνίδια σκόραρε μόλις μια φορά (στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Απόλλωνα) από παίχτη που δεν είναι επιθετικός. Οπότε πρακτικά θα ήταν ευτυχές γεγονός για την ομάδα να ξαναδεί τους επιθετικούς παίχτες να βρίσκουν δίχτυα, ώστε να βοηθήσουν για να έρθει το τρίποντο που αποτελεί μοναδικό στόχο.
Ο Ζοάο Μάριο σταμάτησε στα 5 γκολ στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, ο Ιάσωνας Πική έμεινε στα 4 γκολ καθώς σκόραρε τελευταία τον Νοέμβριο του 2025 στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ο νεοφερμένος Ρίτσι Ομορόβα ακόμη είναι άσφαιρος σε 6 ματς πρωταθλήματος.
Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Γιώργο Καρατζά: