Με αξιοπρέπεια κι άγνοια κινδύνου

Με αξιοπρέπεια κι άγνοια κινδύνου

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις προπονήσεις τους με εστίαση τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (19/10, 19:00) ως φιλοξενούμενοι στο ΓΣΠ.

Ο Γιώργος Κωστή, εκτός από τις σίγουρες απουσίες των τιμωρημένων Κονομή, Ενρίκε όπως και των μόνιμα τραυματιών Ρούι και Τόσκα, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στη διάθεσή του.

Η ομάδα του Τακτακαλά θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι της με αξιοπρέπεια και άγνοια κινδύνου, για να παλέψει ακόμη ένα παιχνίδι όπως έκανε μέχρι στιγμής σε όλα τα προηγούμενα.

Την βδομάδα που πέρασε ο Ελλαδίτης προπονητής ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Ένωση ώστε να μην επαναληφθούν, ενώ η σωστή προσέγγιση και ο χαρακτήρας που θέλει να έχει η ομάδα του, μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και βαθμούς που χρειάζεται ο Ολυμπιακός για τη παραμονή του στην κατηγορία.

Άρης Κυριάκου