Μετρά αντίστροφα…για ΑΕΛ

Μετρά αντίστροφα…για ΑΕΛ

Ο Ολυμπιακός κάνει ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα την ερχόμενη Παρασκευή το βράδυ (22/8 20:00) κόντρα στη γηπεδούχο και ανανεωμένη φέτος ΑΕΛ.

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν τα φιλικά τους παιχνίδια κόντρα στην Ανόρθωση και ήδη αναλώνουν όλη τους τη συγκέντρωση για την 1η αγωνιστική.

Η «μαυροπράσινη» ομάδα κράτησε ως επί το πλείστον τον κορμό της περσινής σεζόν που δούλεψε μαζί με τον Γιώργο Κωστή και με αναγκαίες προσθήκες θα προσπαθήσει να αποδείξει αρχής γενομένης από την δύσκολη πρεμιέρα στη Λεμεσό…πως ήρθε για να μείνει. 

Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον τίτλο του αουτσάιντερ στη πρεμιέρα μιας και η ΑΕΛ θα έχει αρκετό κόσμο στις κερκίδες του «Αλφαμέγα» που θα προσπαθήσει να σπρώξει τους "γαλαζοκίτρινους", όμως τέτοια παιχνίδια δείχνουν και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του "Τακτακαλά" μέσα από τα φιλικά παιχνίδια της θερινής προετοιμασίας έδειξε να έχει χαρακτήρα και να παλεύει στο γήπεδο, κάτι που θέλει να κάνει και στα επίσημα ματς.

Άρης Κυριάκου

enter " "