"Να μας το πείτε κατάμουτρα και ειλικρινά- Είμαστε οπαδοί, όχι πελάτες"

"Να μας το πείτε κατάμουτρα και ειλικρινά- Είμαστε οπαδοί, όχι πελάτες"

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, βλέποντας τις κινήσεις στα θέματα προγραμματισμού. Υστερόγραφο για τις τιμές στο Σωματείο… 
 
Χαρακτηριστική η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών… 

“Το μόνο που θέλουμε είναι παίκτες ισάξιους με αυτους που έφυγαν, μιαν υποφερτή οργάνωση αντάξια της ιστορίας μας και των απαιτήσεων της εποχής που ζούμε, μα πάνω από όλα, πραγματικό ζήλο και πάθος για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ”.
 
Πιο αναλυτικά: 

 
Μαυροπράσινα αδέρφια,

Αναμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, παρακολουθούμε τι συμβαίνει, ή καλύτερα τι δεν συμβαίνει, στις τάξεις της ομάδας μας. Μέσα σε ένα πραγματικά περίεργο καλοκαίρι και ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα να μας περιμένει, η ομάδα μας αντικειμενικά αποδυναμώθηκε ενώ μέχρις στιγμής ελάχιστες προσθήκες έχουν γίνει.

Ως αγνοί οπαδοί του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ ανέκαθεν θα βρισκόμαστε εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας. Εξάλλου, δεν ζητάμε πολλά. Ούτε πανάκριβες μεταγραφές, ούτε μπάτζετ εκατομμυρίων, ούτε υπερσύγχρονα γήπεδα κλπ. Το μόνο που θέλουμε είναι παίκτες ισάξιους με αυτους που έφυγαν, μιαν υποφερτή οργάνωση αντάξια της ιστορίας μας και των απαιτήσεων της εποχής που ζούμε, μα πάνω από όλα, πραγματικό ζήλο και πάθος για το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Με απλά λόγια θέλουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό Ολυμπιακό και όχι ένα σύνολο (εντός και εκτός γηπέδου), που από τον Αύγουστο δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Κύριοι, αναμένουμε άμεσα ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης. Ούτε κινήσεις  εντυπωσιασμού και κυρίως λόγια του αέρα. Αν αδυνατείτε για οικονομικούς ή άλλους λόγους, ή αν απλά δεν έχετε την θέληση να βοηθήσετε, τότε απλά να μας το πείτε κατάμουτρα και ειλικρινά. Λύσεις στα προβλήματα θα βρεθούν όπως βρέθηκαν και σε άλλες παρόμοιες και δυσκολότερες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Τώρα στα δικά μας, οι εγγραφές μελών συνεχίζονται κανονικά όπως επίσης και οι πωλήσεις των νέων φανελων του Συνδέσμου μας από τις οποίες ελάχιστα κομμάτια έχουν απομείνει (S, M). Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους του ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ για την στήριξη.

Μαυροπράσινα Αδέρφια, μείνετε συντονισμένοι γιατί στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες για την στήριξη της ομάδας μας και για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα. 

Υ.Γ. Εκεί στο σωματείο παρακαλούμε αναθεωρήστε την τιμολόγηση σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται τον απλό φίλαθλο. Είμαστε οπαδοί, όχι πελάτες, είμαστε άνθρωποι όχι άψυχες οντότητες με χρηματικό αντίτιμο. Τα τελευταία 2 χρόνια ο μέσος οπαδός του Ολυμπιακού έχει πληρώσει το ακριβότερο εισιτήριο για αγώνα στην ιστορία των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ παράλληλα καλείται να πληρώσει ένα από τα ακριβότερα εισιτήρια διαρκείας σε μια ομάδα που ειδικά φέτος δείχνει να μην έχει απαιτήσεις. Σεβαστείτε μας να σας σεβαστούμε. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε.

ΓΙΑ 1931 ΛΟΓΟΥΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

Με εκτίμηση ,

Δ.Σ . ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931
est 2004.

enter " "