Ο Άγγελος έδειξε έργο και αξίζει να συνεχίσει στα σαλόνια!

Ο Άγγελος έδειξε έργο και αξίζει να συνεχίσει στα σαλόνια!

Ο Άγγελος Καλλένος τα τελευταία τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έδειξε εξαιρετικό έργο.

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300!

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων δούλεψε με βασικούς τερματοφύλακες τον Νεόφυτο Μιχαήλ και τον Ζοέλ Μολ στους μαυροπράσινους και είχαν και οι δύο κατακόρυφη άνοδο. Με τον Νεόφυτο συνεργάστηκε το 2020-21 όπου ο Ολυμπιακός μπήκε εξάδα και έφτασε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Με τον Μολ κάτω από την εστία το 2021-22 ο Ολυμπιακός είχε τα λιγότερα γκολ παθητικό στο Β΄Γκρουπ, και την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην κανονική σεζόν σε σχέση με όλες τις ομάδες. Επίσης την περασμένη σεζόν ο Ζοέλ Μολ ήταν από τους καλύτερους παίκτες των μαυροπρασίνων.

Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο κίπερ κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου.

φγβρτ

ρτγτρ

Ο Καλλένος που πλέον είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει το δικαίωμα με τη δουλειά του να είναι μία πολύ καλή περίπτωση προπονητή τερματοφυλάκων για τις ομάδες της Α΄Κατηγορίας.

ρφτγ

Ήδη έχει προσεγγιστεί από ομάδα Α΄Κατηγορίας όμως δεν κατέληξε σε συμφωνία. Στόχος του είναι να παραμείνει στο ψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο της Α΄Κατηγορίας. Κύπριοι επαγγελματίες σαν τον Καλλένο είναι καλό να παίρνουν ευκαιρίες από τις ομάδες μας και να ανελίσσονται αφού δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ξένους.

Αντρέας Ροκόπος