Κυριάκος Πολυκάρπου και Κώστας Σεραφείμ, δυο στρατιώτες του Ολυμπιακού έφεραν 4 βαθμούς ως υπηρεσιακοί προπονητές κόντρα στους συμπολίτες μέσα στο "σπίτι" τους. Πρώτα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ (0-1) ήρθε το "διπλό" και έπειτα η ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ομόνοια.

Δυο αποτελέσματα που σκόρπισαν περηφάνια στους "Τακτακαλίτες" και προσέξτε αυτό δεν ήρθε με "κλεφτοπόλεμο" αλλά με πολύ καλή μπάλα. Και στα δυο παιχνίδια, ειδικότερα το απόγευμα της Παρασκευής ο "Τακτακαλάς" είχε τις περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο.
Η εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια ήρθε σ' ένα σημείο που το είχε ανάγκη ο οργανισμός του Ολυμπιακού. Eίναι αλήθεια πως η ήττα από τον Εθνικό γέμισε προβληματισμό τους διοικούντες και ίσως να κλόνισε και την πίστη προς την ίδια την ομάδα.
Το 1-1 δίνει ένα βαθμό αλλά μπουστάρει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας που λογικά θα πάρουν τα "πάνω" τους με την έλευση του ικανού (σε τέτοιες καταστάσεις) Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός (λογικά) θα σφίξει και το χέρι του Πολυκάρπου για το εξαιρετικό στήσιμο στο ΓΣΠ.

Αντώνης Κωνσταντινίδης
